Mijn powerteam

Wanneer liefde en talent samenwerken kan men een meesterwerk verwachten.

Annemieke Vermeulen

Annemieke is grafisch ontwerpster. Zó fijn dat zij alles met afbeeldingen kan wat ik in mijn hoofd heb! Daarnaast is ze ook een kei in logo’s, visitekaartjes en flyers ontwerpen en regelt ze en passant nog even het allerbeste drukwerk. En alsof dat nog niet genoeg is, neemt ze ook bij het inrichten van websites werk voor me uit handen. En ze neemt vaak wat lekkers mee voor bij de thee. Toppertje joh, die Annemieke!

Remy Steijger (Digital Captains)

Remy snapt internet. En social media. En online marketing. Remy IS online marketing. Hij heeft al meerdere LinkedIn kantoren ter wereld van binnen gezien, geeft regelmatig social media trainingen en maakt supervette Facebook acties. Een post boosten, meer traffic naar je website genereren, een lookbook integreren of een gave foto actie draaien? Med honom måste du vara (lees: bij hèm moet je zijn)!

June Kromjongh-Smit

Steeds vaker vroegen klanten of ik hun teksten kon (her)schrijven. Theoretisch gezien zou ik dat kunnen, maar het is niet mijn expertise en tijd is ook een ding. Gelukkig heb ik taaltopper June! Schrijven, herschrijven, redigeren, optimaliseren; June kan alles. Als ervaren tekstschrijver vindt ze altijd de juiste woorden. Haar teksten pakken je echt. Je vindt haar aan zee. Of via mij.

Anne-Lies Smal

Anne-Lies coacht jou bij je persoonlijke ontwikkeling en gebruikt daarbij kleur als methodiek. Ze weet alles over kleuren; wat ze betekenen, welke invloed ze op jou en je humeur kunnen hebben, hoe ze op andere mensen overkomen. Deze kennis zet ze in om jou volledig tot bloei te laten komen. Anne-Lies brengt kleur in je leven! En thee, want Anne-Lies zonder thee is als een zomer zonder zon; dat kan gewoon niet!

Monica Job

Monica is in 2013 gestart met een lifestyle platform voor vrouwen met lef. Ze inspireert en motiveert. Ze helpt je de beste versie van jezelf neer te zetten en zo persoonlijk en zakelijk succes te behalen. Ik vind het superfijn om regelmatig met haar te brainstormen en moet altijd vreselijk lachen om haar “whoop whoop”, “kanjer” en de hele “sjizzle”!

Jeske Oerlemans

Jeske is sfeer-fotograaf en super creatief. Alles wat ze maakt, ademt sfeer uit. Zelfs een bordje patat met kip en appelmoes ziet er bij haar creatief uit en alleen de foto ervan is al om te smullen. Jeske maakt foto’s voor social media. Foto’s van jou als je diep aan het nadenken bent. Foto’s van je team als er hard gewerkt wordt. Foto’s van je producten die liggen te stralen. Alles vol sfeer en met liefde gefotografeerd.

Jenny van der Stok

Jenny is mensen-fotograaf. Of je nu zakelijke foto’s nodig hebt voor je online uitingen of een leuke familiefoto boven de bank wilt; she’s your girl. Zonder moeite laat ze je in allerlei poses staan en brengt ze je nog aan het lachen ook. Dit in combinatie met de fijne locaties die ze voor haar shoot uitkiest zorgen altijd voor een superfijn resultaat. De foto´s van mij op deze website zijn door Jenny gemaakt.

Een voor allen, allen voor een

Wil je brainstormen, netwerken of samenwerken met een van mijn powerteamleden? Ik breng je graag met ze in contact!