Rosanne van Staalduinen

Eigenaar Buro Staal, ♥ WordPress, betrokken bij Zij van Bloei, Kusjes in Kleur en De Kantoortuin, doet een poging tot hardlopen, zit in het bestuur en korfbalt bij CKV Valto, boekenverslindster, is gelukkig met vriend (John) en kat (Pien), vakantielanden: Nederland, Canada, Nieuw-Zeeland, onweerstaanbaar: drop, koekjes en melk/witte chocola.

Waarom je (meer) geld met je website kunt verdienen

Heb je een website waar je geen omzet uit haalt, omdat bezoekers geen contact met je opnemen? Ondanks alle tijd, moeite en het geld dat je er in steekt? Dan zit je hier goed.

De meeste websites worden zonder duidelijke doelstelling gebouwd, hoe moet de bezoeker dan weten wat hij op jou website moet doen?

Websites proberen te overtuigen via het bewuste brein, terwijl 95% van alle beslissingen via het onderbewuste wordt genomen. Ik heb geleerd om het onderbewuste te prikkelen en bezoekers van websites daardoor écht te overtuigen. Ik kan daardoor websites maken die onweerstaanbaar zijn voor bezoekers. Ze gaan zich inschrijven voor je nieuwsbrief, producten bij je kopen of contact met je opnemen; net wat jij wilt.

Wil je al mijn tips & trucs ontvangen voor een onweerstaanbare en efficiënte WordPress website? Vul dan je e-mailadres en voornaam in:

 

Wat anderen over mij zeggen

“Rosanne heeft voor mij een nieuwe website gemaakt. Ik krijg meer bezoekers, ik kan eindelijk zelf mijn blogs plaatsen en pagina’s wijzigen. Ik krijg heel veel leuke reacties over mijn site. Het trekt veel meer klanten aan.” Irma van Gruijthuijsen – Dressed by Irma

“Door een combinatie van de juiste producten en een goed werkende en onweerstaanbare webshop, die Rosanne gemaakt heeft, nemen de bezoekers en kopers per maand toe.” Dominique Varekamp – By-Do Sieraden

Over Rosanne

Rosanne van Staalduinen (10)

 

 

 

 

 

Mijn naam is Rosanne van Staalduinen (1986), webdesigner en online marketeer.

Ik ben ondernemer geworden omdat ik graag mooie én converterende websites wil maken voor andere ondernemers zodat zij meer geld kunnen verdienen. In 2011 heb ik de keuze gemaakt om me te verdiepen in de bouw en werking van websites. Ik startte naast mijn fulltime baan als marketing- en communicatiemedewerker mijn eigen bedrijf, volgde cursussen en leerde mezelf met vallen en opstaan wat wel en wat niet werkt. Mijn bedrijf ging zo goed lopen, dat ik eind 2013 mijn vaste baan heb opgezegd en nu volledig zelfstandig ben. Ik heb inmiddels ruim negentig websites gemaakt en een loyale klantenkring opgebouwd.

Ik heb dankzij het internet een succesvol bedrijf neer kunnen zetten en schrijf regelmatig voor populaire blogsites, waaronder Frankwatching. Dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Het geeft zo’n ontzettend goed gevoel om te doen wat je leuk vindt en daar anderen mee te helpen; dat is bijna niet te beschrijven. Sinds ik volledig zelfstandig ben heeft mijn bedrijf helemaal een vlucht genomen en ben ik zonder te overdrijven een stuk gelukkiger.

Succesvolle regionale bedrijven huurden mij in om een website of webshop te maken die ze zelf bij konden houden, zodat ze geen maandelijkse kosten meer hoefden te betalen. Door de teruggedrongen kosten en de hogere conversie, verdienden ze hun investering makkelijk weer terug. Ik word nu door steeds grotere bedrijven ingehuurd, verspreid door heel Nederland.

Ik maak nu onweerstaanbare websites die mooi zijn én conversie opleveren. Hierdoor worden mijn klanten succesvoller als ondernemer en maken ze meer omzet. Mijn unieke kennis deel ik door wekelijks een gratis tip te geven, door te bloggen en via coachingstrajecten.

 

Wil je regelmatig een tip om je website onweerstaanbaar te maken? Vul dan je e-mailadres en voornaam in: