Websites

Wij bouwen websites die er mooi uit zien, ook op je mobiel. Die je zelf kunt onderhouden zónder technische kennis. Die snel zijn, effectief bezoekers trekken en van die bezoekers ook klanten maken.

Het laten bouwen van een website wordt vaak overschat. Er komt een hoop bij kijken, maar daar helpen we je mee. We bespreken vooraf waar je allemaal op moet letten en welke informatie we allemaal nodig hebben. We geven advies over teksten en beeldmateriaal en bepalen het doel van de website.

Personal Shopper Stylist

Grafisch vormgeving

Een huisstijl moet in één oogopslag weergeven wie je bent, en waar je product of dienst voor staat. En je (potentiële) klanten moeten natuurlijk een onweerstaanbaar goed gevoel bij je krijgen. Pas dan willen ze het product ook echt hebben. Ze willen het merk beleven.

Wij ontwerpen. Zowel voor offline als voor online. Van een complete huisstijl tot een losse flyer en van roll-up banner tot een volledige lijn bedrukte kweekpotten. En het drukwerk verzorgen we ook.

Online marketing

We helpen je stijgen in de zoekresultaten, geven je inzicht in de statistieken van je website, zetten AdWords, Facebook en e-mailcampagnes voor je op en maken je wegwijs binnen social media.

Veel mensen worden al moe van het woord online marketing alleen al. Het klinkt ingewikkeld, en er zal wel behoorlijk wat tijd gaan zitten in het bijhouden van alle social media kanalen, denk je dan. Veel bedrijven, juist ook de wat kleinere, doen daarom vaak helemaal niets met online marketing. En dat is zonde …

Gratis E-book

Met de 17 unieke WordPress tips in dit gratis e-book voorkom je urenlang inefficiënt werken en zoeken naar antwoorden. WordPress is een feestje om mee te werken ... als je maar weet waar je alles moet zoeken!

Bedankt voor je aanvraag! Je ontvangt binnen enkele minuten de downloadlink in je mailbox.

Deel dit met een vriend(in)